JOCURI ANGRY BIRDS - ANGRY BIRDS ANOTIMPURI

Descriere Joc:

Jocul ANGRY BIRDS ANOTIMPURI face parte din categoria JOCURI ANGRY BIRDS si a fost jucat de 173 ori. Angry Birds anotimpuri este un joc online de genul puzzle cu angry birds in care trebuie sa joci alaturi de aceste creaturi minunate pe site-ul de jocuri gratis www.jocuripoki.ro Aici trebuie sa incerci sa iti ajuti cat mai bine personajele sa rezolve fiecare puzzle intr-un timp scurt.Incearca sa le oferi asadar toata indemanarea ta si toata rabdarea pentru a rezolva puzzleul din jocul online. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu angry birds, angry birds jocuri noi, angry birds jocuri puzzle, jocuri logica angry birds, jocuri logice angry birds, angry birds jocuri gratis, angry birds jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ANGRY BIRDS ANOTIMPURI a fost adugat in data de: si este al 3364-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANGRY BIRDS. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE