JOCURI ANGRY BIRDS - ANGRY BIRDS TOONS PUZZLE

Descriere Joc:

Jocul ANGRY BIRDS TOONS PUZZLE face parte din categoria JOCURI ANGRY BIRDS si a fost jucat de 116 ori. Angry Birds toons puzzle este un joc oferit numai de site-ul de jocuri online www.jocuripoki.ro unde va trebui sa incerci sa iti folosesti cat mai bine logica si mintea pentru a rezolva puzzle-ul.Incearca sa faci o treaba cat mai minunata si vei fi recompensat pe masura efortului tau,desigur daca vei rezolva puzzleul intr-un timp cat mai scurt,recompensa ta va fi cu atat mai mare. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri puzzle angry birds, angry birds jocuri noi, angry birds jocuri gratis, angry birds jocuri online, angry birds jocuri gratuite, angry birds gratis, angry birds gratis noi, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul si tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ANGRY BIRDS TOONS PUZZLE a fost adugat in data de: si este al 3365-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANGRY BIRDS. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE