JOCURI ANGRY BIRDS - ANGRY BIRDS PUZZLEUL

Descriere Joc:

Jocul ANGRY BIRDS PUZZLEUL face parte din categoria JOCURI ANGRY BIRDS si a fost jucat de 138 ori. Angry Birds puzzleul este un joc oferit de site-ul gratis de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei putea incerca sa rezolvi fiecare puzzle.Va trebui sa demonstrezi ca te pricepi sa iti folosesti memoria cat si logica pentru a pune cap la cap fiecare piesa din acest puzzle gratuit online si astfel vei putea incerca sa rezolvi acest gen de puzzle cu Angry Birds in cel mai scurt timp. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri online angry birds, jocuri noi angry birds, jocuri cu angry birds, jocuri gratis angry birds, angry birds jocuri noi, angry birds jocuri online, angry birds jocuri puzzle, angry birds jocuri gandire, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ANGRY BIRDS PUZZLEUL a fost adugat in data de: si este al 3366-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANGRY BIRDS. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE