JOCURI PUZZLE - BIG TIME RUSH PUZZLE

Descriere Joc:

Jocul BIG TIME RUSH PUZZLE face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 163 ori. Big Time Rush Puzzle este un joc online gratuit de logica si indemanare mintala oferit de site-ul de jocuri gratis www.jocuripoki.ro unde va trebui sa inscrii puncte rezolvand fiecare puzzle.Va trebui sa incerci sa iti expui ideile de a rezolva fiecare puzzle din acest joc online intr-un timp cat mai scurt si corect posibil pt a lua recompensele maxime dorite. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

BIG TIME RUSH PUZZLE a fost adugat in data de: si este al 3367-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE