JOCURI PUZZLE - CLOPOTICA PUZZLE

Descriere Joc:

Jocul CLOPOTICA PUZZLE face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 135 ori. Clopotica puzzle este un joc deosebit si interesant oferit de site-ul gratuit de jocuri noi www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti utilizezi imaginatia si priceperea logica pentru a putea rezolva puzzle-ul cu clopotica.Ofera ajutorul de care clopotica are cu siguranta nevoie in acest joc si bucura-te ca o poti ajuta si ca ii poti fi alaturi cat mai mult in acest puzzle. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri clopotica, jocuri noi clopotica, jocuri gratis clopotica, clopotica jocuri online, clopotica jocuri noi, clopotica jocuri gratis, clopotica online, clopotica jocuri, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

CLOPOTICA PUZZLE a fost adugat in data de: si este al 3370-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE