ACTIUNE - FLAPPY TINKERBELL

Descriere Joc:

Jocul FLAPPY TINKERBELL face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 144 ori. Flappy Tinkerbell este un joc online oferit de site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde vei putea sa o ajuti pe minunata si draguta clopotica sa zboare printre obstacole.Trebuie sa o ajuti pe aceasta sa treaca de fiecare obstacol din joc si astfel vei putea beneficia de punctaje bune daca vei trece de toate nivelele pline de actiune si indemanare. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri tinkerbell, jocuri noi tinkerbell, jocuri gratis tinkerbell, jocuri online tinkerbell, jocuri cu tinkerbell, tinkerbell jocuri noi, tinkerbell jocuri online, tinkerbell gratis, tinkerbell online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

FLAPPY TINKERBELL a fost adugat in data de: si este al 3372-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE