JOCURI PUZZLE - FRANKLIN PUZZLE

Descriere Joc:

Jocul FRANKLIN PUZZLE face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 178 ori. Franklin Puzzle este un joc online de indemanare psihica si bineinteles de gandire si astfel trebuie sa il joci gratis aici pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro Astfel va trebui sa pui cap la cap fiecare piesa de puzzle si vei putea sa iei punctajul maxim daruit de acest joc pe masura ce vei rezolva puzzle-ul intr-un timp cat mai scurt impreuna cu prietenul tau ,Franklin. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri noi franklin, jocuri gratis franklin, jocuri online franklin, franklin jocuri noi, franklin jocuri gratis, franklin jocuri online, franklin online, franklin jocuri desene, franklin desene animate, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

FRANKLIN PUZZLE a fost adugat in data de: si este al 3373-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE