JOCURI PUZZLE - FRANKLIN PUZZLE ONLINE

Descriere Joc:

Jocul FRANKLIN PUZZLE ONLINE face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 146 ori. Franklin puzzle online este un joc nou cu minunatul si indragitul Franklin,daruit de site-ul gratis de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti folosesti inteligenta pentru a putea castiga.Va trebui sa il ajuti pe Franklin sa rezolve orice puzzle primit de acesta in joc si desigur vei putea sa te bucuri de atmosfera minunata pe care o vei primi in compania sa aici in acest joc de puzzle. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu franklin, jocuri gratis franklin, jocuri noi franklin, jocuri online franklin, franklin jocuri gratis, franklin jocuri noi, franklin jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

FRANKLIN PUZZLE ONLINE a fost adugat in data de: si este al 3374-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE