JOCURI PUZZLE - PUZZLE CU FRANKLIN

Descriere Joc:

Jocul PUZZLE CU FRANKLIN face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 162 ori. Puzzle cu Franklin este un joc nou de genul jocurilor cu puzzle,daruit de site-ul gratis de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti sa te joci alaturi de acesta si desigur unde vei putea sa rezolvi un puzzle nou,incredibil si incitant.Incearca asadar sa iti utilizezi cat mai bine indemanarea pentru a castiga si astfel vei putea sa il ajuti pe Franklin sa desluseasca misterul. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis cu franklin, jocuri noi franklin, jocuri online franklin, jocuri franklin, jocuri cu franklin, franklin online, franklin jocuri noi, franklin games, franklin free games, franklin online games, franklin puzzle, franklin puzzle games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PUZZLE CU FRANKLIN a fost adugat in data de: si este al 3375-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE