JOCURI INDEMANARE - PASARI HAPPY

Descriere Joc:

Jocul PASARI HAPPY face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 144 ori. Pasari Happy este un joc dragut unic de indemanare,oferit de site-ul online de jocuri gratuite www.jocuripoki.ro pentru fiecare pasionat al jocurilor unice de indemanare.Aici trebuie sa unesti fiecare pasare cu cele care seamana cu pasarea pe care o lansezi tu si astfel poti sa castigi puncte importante pe care mai apoi le poti valorifica trecand la un nivel tot mai complicat. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu pasari, jocuri happy birds, jocuri noi happy birds, jocuri online happy birds, happy birds games, happy birds games for free, happy birds games free, new happy birds games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PASARI HAPPY a fost adugat in data de: si este al 3376-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE