JOCURI PUZZLE - OAZA LUI OSCAR

Descriere Joc:

Jocul OAZA LUI OSCAR face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 159 ori. Oaza lui Oscar este un joc gratuit de indemanare a mintii oferit numai de site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro Aici vei putea sa il ajuti pe Oscar sa castige si desigur vei avea posibilitatea sa ii oferi acestuia ajutorul pe care il doreste pentru a ajunge la solutionarea fiecarui nivel de puzzle oferit in joc .Incearca deci sa il ajuti cat mai mult pe oscar pentru a dezlega misterul Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri gratis oscar, jocuri noi oscar, jocuri online oscar, oscar online, oscar jocuri gratis, oscar jocuri noi, oscar games, free oscar games, oscar games for free, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

OAZA LUI OSCAR a fost adugat in data de: si este al 3377-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE