ACTIUNE - HOPY DRAGONUL

Descriere Joc:

Jocul HOPY DRAGONUL face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 169 ori. Hopy Dragonul este un joc dragut cu un dragon care scuipa flacari,gasit aici pe site-ul gratuit de jocuri www.jocuripoki.ro Aici trebuie sa ai grija de micul dragon si desigur va trebui sa il ajuti pe acesta sa se descurce cu fiecare obiectiv pe care il primeste in nivelele unice din acest joc de indemanare si actiune cu dragoni online. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri dragoni, jocuri noi dragoni, jocuri gratis dragoni, dragoni online, dragoni jocuri noi, dragoni jocuri online, dragoni jocuri gratuite, jocuri noi cu dragoni, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

HOPY DRAGONUL a fost adugat in data de: si este al 3378-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE