JOCURI PUZZLE - OAZA LUI OSCAR 1

Descriere Joc:

Jocul OAZA LUI OSCAR 1 face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 131 ori. Oaza lui Oscar 1 este un joc de puzzle oferit gratuit online pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti castiga cat mai multe puncte si totodata unde vei putea sa te bucuri de acest joc daca vei rezolva cat mai rapid puzzle-ul.Trebuie sa demonstrezi ca te pricepi sa rezolvi acest puzzle si vei avea ocazia sa iei punctajul dorit cel mai mult daca vei participa cat mai mult la joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri noi oscar, jocuri gratis oscar, jocuri online oscar, jocuri cu oscar, oscar jocuri noi, oscar jocuri online, oscar jocuri gratuite, oscar jocuri online, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

OAZA LUI OSCAR 1 a fost adugat in data de: si este al 3379-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE