JOCURI PUZZLE - RIO NUMERELE ASCUNSE

Descriere Joc:

Jocul RIO NUMERELE ASCUNSE face parte din categoria JOCURI PUZZLE si a fost jucat de 229 ori. Rio numerele ascunse este un joc nou online de inteligenta rabdare si minte logica daruit de site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti castiga un punctaj bun daca descoperi numerele ascunse. Va trebui sa descoperi fiecare numar cat mai rapid pentru a putea castiga un premium mare la final de nivel si desigur la nivelul final al acestui joc inspirat de desenul animat disney,Rio. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri online rio, jocuri noi rio, jocuri gratis rio, jocuri online rio, rio disney, rio disney online, jocuri gratis rio disney, rio disney games, disney rio games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

RIO NUMERELE ASCUNSE a fost adugat in data de: si este al 3380-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI PUZZLE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE