JOCURI CARTOON NETWORK - GUMBALL LA DENTIST

Descriere Joc:

Jocul GUMBALL LA DENTIST face parte din categoria JOCURI CARTOON NETWORK si a fost jucat de 261 ori. Gumball la dentist este un joc nou online cu Gumball ce merge la dentist, oferit de site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa il ajuti pe acesta sa isi repare dantura. Vei putea sa il faci fericit pe Gumball daca il ajuti in asa fel incat acesta sa nu aibe dureri in procesul de reparare al danturii pe care acesta o are. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu gumball, jocuri online gumball, jocuri gratis gumball, jocuri noi gumball, gumball online, gumball jocuri gratis, gumball jocuri noi, gumball online gratis, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

GUMBALL LA DENTIST a fost adugat in data de: si este al 3381-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI CARTOON NETWORK. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE