JOCURI INDEMANARE - FLAPPY MR BEAN

Descriere Joc:

Jocul FLAPPY MR BEAN face parte din categoria JOCURI INDEMANARE si a fost jucat de 149 ori. Flappy Mr Bean este un joc unic si foarte amuzant cu indragitul caracter de animatii si filmulete,Mr Bean unde il poti ajuta pe acesta sa zboare printre obstacolele jocului. Asadar vei putea sa folosesti cat mai mult indemanarea pe care o detii pentru a zbura cat mai departe in joc si pentru a putea parcurge distante cat mai mari alaturi de Mr bean. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu mr bean, jocuri online mr bean, jocuri gratis mr bean, jocuri noi mr bean, mr bean online, mr bean gratis, mr bean jocuri gratuite, mr bean jocuri comedie, mr bean comedie, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

FLAPPY MR BEAN a fost adugat in data de: si este al 3387-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI INDEMANARE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE