JOCURI DISNEY - MICKEY MOUSE BEJEWELED

Descriere Joc:

Jocul MICKEY MOUSE BEJEWELED face parte din categoria JOCURI DISNEY si a fost jucat de 133 ori. Mickey Mouse bejeweled este un joc online gratis cu mickey mouse oferit de site-ul online de jocuri gratuite www.jocuripoki.ro Aici va trebui sa il ajuti pe acest deosebit si unic caracter din universul Disney sa treaca de provocarea unica a diamantelor pentru a putea lua fiecare recompensa importanta pe care o vei gasi in jocul acesta unic. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu mickey mouse, jocuri gratis mickey mouse, jocuri online mickey mouse, jocuri noi mickey mouse, mickey mouse online, mickey mouse jocuri, jocuri mickey mouse, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MICKEY MOUSE BEJEWELED a fost adugat in data de: si este al 3388-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DISNEY. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE