JOCURI AVENTURA - MINA DIN ADANCURI

Descriere Joc:

Jocul MINA DIN ADANCURI face parte din categoria JOCURI AVENTURA si a fost jucat de 128 ori. Mina din adancuri este un joc unic de aventura si descoperiri si cautari de comori oferit de siteul online de jocuri www.jocuripoki.ro unde poti incerca sa cauti cat mai multe comori pentru a iesi castigator. Astfel va trebui sa demonstrezi ca poti castiga o multime de monezi si alte comori valoroase cautand in aceasta mina din adancurile oceanului care asteapta sa fie explorata. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu mine, jocuri online mine, jocuri gratis mine, jocuri cautari de comori, jocuri cu comori, jocuri online comori, jocuri explorari, jocuri cu pirati, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura si mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MINA DIN ADANCURI a fost adugat in data de: si este al 3389-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI AVENTURA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE