JOCURI VIOLETTA - VIOLETTA STELE ASCUNSE

Descriere Joc:

Jocul VIOLETTA STELE ASCUNSE face parte din categoria JOCURI VIOLETTA si a fost jucat de 137 ori. Violetta stele ascunse este un joc online gratuit oferit de site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa ai cat mai multa grija sa gasesti stelele ascunse alaturi de Violetta. Aici trebuie sa demonstrezi ca ai un spirit de observatie bun si astfel te poti bucura de un minunat joc impreuna cu preferata ta eroina din animatii, Violetta. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu violetta, jocuri gratis violetta, jocuri noi violetta, jocuri online violetta, violetta jocuri gratis, violetta jocuri logica, violetta jocuri fete, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

VIOLETTA STELE ASCUNSE a fost adugat in data de: si este al 3391-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI VIOLETTA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE