JOCURI CURSE - MASINI DE CURSE 3D

Descriere Joc:

Jocul MASINI DE CURSE 3D face parte din categoria JOCURI CURSE si a fost jucat de 146 ori. Masini de curse 3d este un joc nou online de actiune si conducere plin de adrenalina si de intensitate oferit de siteul de jocuri www.jocuripoki.ro unde trebuie sa iti folosesti cat mai bine indemanarea pe care o ai pentru a putea conduce cat mai departe. Incearca sa castigi cursele de masini la care vei participa in acest joc unic si vei putea deveni un adevarat campion al curselor de masini online. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu masini, jocuri noi masini, jocuri masini 3d, jocuri online masini 3d, curse 3d, jocuri cu curse 3d, jocuri online curse 3d, jocuri masini curse 3d, jocuri gratis curse 3d, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MASINI DE CURSE 3D a fost adugat in data de: si este al 3392-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI CURSE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE