JOCURI AVENTURA - MINA DE AUR

Descriere Joc:

Jocul MINA DE AUR face parte din categoria JOCURI AVENTURA si a fost jucat de 132 ori. Mina de aur este un joc de explorat si de cucerit gratuit online, oferit de siteul de jocuri romanesti www.jocuripoki.ro unde trebuie sa gasesti cat mai mult aur. Trebuie sa folosesti echipamentul si dorinta de imbogatire din joc pentru a putea castiga. Demonstreaza ca esti un castigator si totodata un miner priceput si curajos ce cauta aur. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu mineri, jocuri noi mineri, jocuri gratis mineri, jocuri online mineri, jocuri cu aur, jocuri noi aur, jocuri gratis aur, jocuri cu aur, jocuri gratuite aur, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MINA DE AUR a fost adugat in data de: si este al 3414-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI AVENTURA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE