JOCURI ANIMALE - DELFINUL CURAJOS

Descriere Joc:

Jocul DELFINUL CURAJOS face parte din categoria JOCURI ANIMALE si a fost jucat de 105 ori. Delfinul curajos este un joc online cu animale, daruit de siteul www.jocuripoki.ro unde tu trebuie sa il ajuti pe acest delfin neinfricat sa salveze oamenii. Trebuie sa ii asiguri delfinului tot ajutorul de care si el cu siguranta va avea nevoie in joc, si vei putea deveni un erou adevarat in compania acestuia alaturi de prietenii sai ce mai buni, animalele marine. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu delfini, jocuri noi delfini, jocuri online delfini, jocuri gratis delfini, delfini animale, delfini online, delfini jocuri, delfini gratis, delfini mare, delfini ocean, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste tastatura pt a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

DELFINUL CURAJOS a fost adugat in data de: si este al 3430-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI ANIMALE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE