JOCURI DORA - DORA PE SKI

Descriere Joc:

Jocul DORA PE SKI face parte din categoria JOCURI DORA si a fost jucat de 138 ori. Dora pe ski este un joc nou de iarna gasit aici pe site-ul de jocuri online www.jocuripoki.ro si unde trebuie sa incerci sa iti ajuti prietena sa se dea cus kiurile.Trebuie sa faci o treaba cat mai buna,sa ai grija ca aceasta sa nu cada si sa nu se loveasca in jocul cu skiurile pentru ca vei pierde puncte importante si prietioase.Incearca sa obtii punctaj maxim la acest joc dandu-te cu skiurile in compania Dorei cea prietenoase.Jocurle de pe site-ul nostru sunt oferite în mod gratuit, distreaza-te zi de zi doar aici pe noul site Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: ski games, mobile ski games, free ski games, new ski games, 2015 ski games, ski games 2015, ski games for free, jocuri ski, jocuri la ski, jocuri cu ski, jocuri iarna, jocuri iarna online, jocuri cu iarna gratis, jocuri iarna noi, jocuri noi iarna, jocuri iarna 2016, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

DORA PE SKI a fost adugat in data de: si este al 3717-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DORA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE