JOCURI VIOLETTA - ROCADA DE BLOCURI

Descriere Joc:

Jocul ROCADA DE BLOCURI face parte din categoria JOCURI VIOLETTA si a fost jucat de 231 ori. Rocada de blocuri este un joc deosebit de inteligenta si de indemanare pe care il poti juca aici pe site-ul gratuit de jocuri www.jocuripoki.ro si unde trebuie sa iti arati indemanarea si skilul pentru a reusi sa castigi.Va trebui sa demonstrezi ca esti o foarte buna mana indemanatica aici in acest joc de indemanare si astfel vei avea sanse mari sa obtii punctajul maxim de fiecare data. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: skill games, free skill games, mobile skill games, new skill games, adrndoi skill games, best skill games, skill games 2015, jocuri skill online, jocuri gratis indemanare, jocuri cu skill, blocks games, best blocks games, free blocks games, 2015 blocks games, blocks games 2015, blocks games for free, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

ROCADA DE BLOCURI a fost adugat in data de: si este al 9901-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI VIOLETTA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE