JOCURI STRATEGIE - AVALANSA DE MONEZI

Descriere Joc:

Jocul AVALANSA DE MONEZI face parte din categoria JOCURI STRATEGIE si a fost jucat de 252 ori. Avalansa de monezi este un joc de indemanare si de skill pe care trebuie sa il joci online pe www.jocuripoki.ro si unde va trebui sa arati ca te pricepi la fiecare joc de acest gen.Trebuie deci sa ajuti caracterul din acest joc sa colectioneze monezile si astfel sa castige puncte si comori neasemuite.Va trebui sa te imbogatesti din comoara pe care o vei captura pentru a iti permite sa cumperi o multime de lucruri mai tarziu. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: coins games, free coins games, new coins games, mobile coins games, treasure games, treasure games 2015, jocuri comori, jocuri comori gratis, jocuri comori noi, jocuri comori online, jocuri comori 2015, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

AVALANSA DE MONEZI a fost adugat in data de: si este al 9902-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI STRATEGIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE