JOCURI STRATEGIE - HENRY ZBURAND CU AVIONUL

Descriere Joc:

Jocul HENRY ZBURAND CU AVIONUL face parte din categoria JOCURI STRATEGIE si a fost jucat de 151 ori. Henry zburand cu avionul este un deosebit joc de zburat si pilotaj incredibil pe care il poti incerca numai pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro si unde va trebui sa tragi cat mai bine de mansa avionului pe care trebuie sa il conduci.Trebuie sa demonstrezi ca esti un pilot bun alaturi de prietenul tau cel mai bun,Henry si vei avea ocazia sa devii chiar un campion al jocurilor cu avioane. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: pilot spil, piloot mangud, pilot laro, pilotti pelit, jeux de pilotes, flugmaour leikir, giochi pilota, pilot jatekok, gry pilotazowe, pilotne igre, juegos piloto, jocuri cu piloti, jocuri piloti, jocuri online piloti, pilot games 2015, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

HENRY ZBURAND CU AVIONUL a fost adugat in data de: si este al 9906-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI STRATEGIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE