ACTIUNE - COMOARA PIRATULUI BARBA ARGINTIE

Descriere Joc:

Jocul COMOARA PIRATULUI BARBA ARGINTIE face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 130 ori. Comoara piratului barba argintie este un joc deosebit de interesant si incredibil de grozav pe care il vei putea juca aici pe site-ul de jocuri noi romanesti www.jocuripoki.ro unde va trebui sa castigi o adevarata comoara de pirati.Vei putea castiga cat mai multe puncte in acest joc online si astfel vei reusi sa devii un pirat nou de temut.Va trebui sa treci cu bine de fiecare provocare a piratilor aici pe site-ul nostru si astfel vei castiga cu siguranta comoara cea pretioasa a piratilor. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: pirates jeux, piratas jogos, piraten spiele, pirates games, piratas juegos, pirates lojra, piratak jokoak, pirates igre, pirates jocs, pirata games, piráti hry, pirati igre, pirater spil, mga larong pirates, pirates pelit, piratas xogos, pirates permainan, pirates cluichí, pirates leikir, pirates giochi, pirati speles, praedonum venatus, pirates játékok, piráti hry, pirati igre, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

COMOARA PIRATULUI BARBA ARGINTIE a fost adugat in data de: si este al 9911-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE