JOCURI STRATEGIE - POGO-SARITURILE AMUZANTE 2015

Descriere Joc:

Jocul POGO-SARITURILE AMUZANTE 2015 face parte din categoria JOCURI STRATEGIE si a fost jucat de 154 ori. Pogo-sariturile amuzante 2015 este un super joc cu sarituri si colectionari pe care tu il vei putea juca aici pe site-ul nostru www.jocuripoki.ro si unde vei putea sa iti folosesti indemanarea ta pentru a colectiona elementele care valoreaza puncte importante.Va trebui sa treci de aceasta aventura folosind cat mai bine indemanarea ta de a sari si astfel vei castiga cat mai multe puncte si un loc pe podiumul premiantilor. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jumping games, mobile jumping games, free jumping games, new jumping games, online jumping games, jumping games 2015, jocuri sarituri, jocuri sarituri online, jocuri sarituri gratis, jocuri sarituri noi, jocuri sarituri aventura, jocuri sarituri 2015, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul sau tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POGO-SARITURILE AMUZANTE 2015 a fost adugat in data de: si este al 9912-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI STRATEGIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE