JOCURI STRATEGIE - CALIMERO JOCUL DE MEMORIE

Descriere Joc:

Jocul CALIMERO JOCUL DE MEMORIE face parte din categoria JOCURI STRATEGIE si a fost jucat de 214 ori. Calimero jocul de memorie este un joc unic si interesant pe care tu incerci sa il joci aici pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro si unde va trebui sa treci cat mai bine de jocuri memoriei noastre.Trebuie sa iti ajuti asadar prietenul cel mai bun,Calimero si va trebui sa iti demonstrezi toata indemanarea pe care o ai pentru a castiga si pentru a demonstra ca ai o memorie foarte buna. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: calimero games, calimero games 2015, free calimero games, new calimero games, online calimero games, calimero games for free, jocuri cu calimero, jocuri cu calimero noi, jocuri cu calimero online, jocuri cu calimero 2015, jocuri gratis calimero, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

CALIMERO JOCUL DE MEMORIE a fost adugat in data de: si este al 9917-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI STRATEGIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE