JOCURI STRATEGIE - DR DIMENSIUNE PILOTEAZA AVIONUL

Descriere Joc:

Jocul DR DIMENSIUNE PILOTEAZA AVIONUL face parte din categoria JOCURI STRATEGIE si a fost jucat de 206 ori. Dr dimensiune piloteaza avionul este un joc frumos si interesant pe care poti incerca sa il joci aici pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro si unde trebuie sa iti demonstrezi cat mai mult indemanarea de pilot.Trebuie sa folosesti cat mai bine toata indemanarea ta de pilot si astfel incearca sa castigi de fiecare data cand vei zbura cu avionul impreuna cu noi. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

DR DIMENSIUNE PILOTEAZA AVIONUL a fost adugat in data de: si este al 9920-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI STRATEGIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE