JOCURI STRATEGIE - FLAPPY PORCUSORII

Descriere Joc:

Jocul FLAPPY PORCUSORII face parte din categoria JOCURI STRATEGIE si a fost jucat de 167 ori. Flappy Porcusorii este un joc nou online gratuit gasit aic pe site-ul nostru de jocuri www.jocuripoki.ro si unde trebuie sa ajuti porcusorii sa treaca de fiecare dintre obstacolele noastre.Incearca sa ajuti cat mai bine acesti porcusori si incearca sa treci cu bine de orice provocare pe care o vei gasi aici in acest incredibil joc al nostru. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: skill games, skill games 2015, skill games for free, mobile skill games, new skill games, android skill games, jocuri indemanare, jocuri indemanare 2015, jocuri indemanare gratis, jocuri indemanare online, jocuri de indemanare, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

FLAPPY PORCUSORII a fost adugat in data de: si este al 9922-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI STRATEGIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE