JOCURI STRATEGIE - FLAPPY PESTELE

Descriere Joc:

Jocul FLAPPY PESTELE face parte din categoria JOCURI STRATEGIE si a fost jucat de 184 ori. Flappy Pestele este un joc unic si interesant pe care il poti juca gratuit aici pe site-ul de jocuri online www.jocuripoki.ro si unde va trebui sa gasesti cat mai mult indemanarea pe care o ai din nou pentru a trece cat mai bine de fiecare dintre provocarile acestui joc.Asa ca trebuie sa iti folosesti pestele pe care l-ai primit aici in acest joc si deci sa ajungi cat mai departe in jocul provocarii si al indemanarii. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: flappy, jocuri indemanare, jocuri indemanare gratis, jocuri indemanare noi, jocuri indemanare online, jocuri gratis online, flappy games online, flappy games 2015, flappy games for free, mobile flappy games, new flappy games, android flappy games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

FLAPPY PESTELE a fost adugat in data de: si este al 9923-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI STRATEGIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE