ACTIUNE - FRED FLINSTONES AVENTURA PESTERII

Descriere Joc:

Jocul FRED FLINSTONES AVENTURA PESTERII face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 132 ori. Fred Flinstones aventura pesterii este un joc gratis si online daruit de site-ul www.jocuripoki.ro unde poti incerca sa joci pe site-ul nostru si unde te poti folosi cat mai bine de indemanare pentru a reusi sa treci de obstacolele pe care le vei intalni aici pe site-ul nostru.Va trebui sa incerci sa te feresti de pietre si de toate celelalte obstacole pe care le vei intalni in acest joc cu fred flinstone. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu familia flinstones, the flintstones games, juegos los picapiedra, jeux les pierrafeu, spiele familie feuerstein, jogos os flintstones, jocs els picapedra, harriketarrak, kiviset ja soraset, os picapedra, hry obitelj kremenko, ghiochi gli antenati, fredi es beni, gry flintstonowie, familjen flinta, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

FRED FLINSTONES AVENTURA PESTERII a fost adugat in data de: si este al 9925-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE