ACTIUNE - BULELE INDEMANARII ONLINE

Descriere Joc:

Jocul BULELE INDEMANARII ONLINE face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 117 ori. Bulele indemanarii online este un joc super interesant cu bule de indemanare in care trebuie sa folosesti cat mai mult indemanarea pe care o ai pentru a putea sa treci cu bine de aceasta unica provocare a bulelor.Trebuie sa formezi perechi de bule pentru a putea sa castigi cat mai multe puncte in acest joc de tintire si de indemanare cu bule.Foloseste asadar lansatorul pe care il ai la dispozitie si lanseaza fiecare bula spre cea care are aceeasi culoare cu ea pentru a fuziona si pentru a primi punctaj. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri de bule, bubble games, jeux de bulles, juegos de burbujas, blase spiele, jogos de bolha, gry bubble, lojra flluskë, borrel speletjies, burbuila jokoak, bubble igre, buborék játékok, jocs de bombolles, bublina hry, mjehuric igre, boble spil, boble spill, permainan gelembung, bobelo ludoj, mull mängud, bubble laro, kupla pelit, gemau swigen, xogos de burbulla, bubble spelletjes, permainan gelembung, cluichí mboilgeog, bubble leikir, bolla giochi, bubble oyunlari, bublina hry, bulla ludos, burbulis speles, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

BULELE INDEMANARII ONLINE a fost adugat in data de: si este al 9926-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE