JOCURI STRATEGIE - LIMON SI ZEYTIN ZBURAND

Descriere Joc:

Jocul LIMON SI ZEYTIN ZBURAND face parte din categoria JOCURI STRATEGIE si a fost jucat de 150 ori. Limon si Zeytin zburand este un joc bun de zburat si pilotat pe care il vei putea juca gratis aici pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro si unde poti incerca sa te folosesti de indemanarea ta.Va trebui sa treci cu bine de fiecare provocare pe care o vei intalni in acest joc cu piloti si avioane pentru a putea castiga punctajul important.Trebuie sa demonstrezi ca esti capabil sa invingi in acest joc extraordinar cu prietenii tai Limon si Zeytin. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri pilot, lojerat pilote, pilot spil, piloot mangud, pilot laro, pilotti pelit, jeux de pilotes, flugmaour leikir, giochi pilota, pilot jatekok, gry pilotazowe, pilotne igre, juegos piloto, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

LIMON SI ZEYTIN ZBURAND a fost adugat in data de: si este al 9930-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI STRATEGIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE