JOCURI STRATEGIE - FLAPPY UNICORN 2015

Descriere Joc:

Jocul FLAPPY UNICORN 2015 face parte din categoria JOCURI STRATEGIE si a fost jucat de 164 ori. Flappy unicorn 2015 este un joc gratuit nou online de pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro si unde poti incerca sa folosesti acest unicorn pe care il ai si astfel va trebui sa treci de fiecare obstacol intalnit.Incearca deci sa ajungi cat mai departe alaturi de acest unicorn si deci foloseste-te cat mai bine de toata indemanarea pe care o detii. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: flappy games, flappy games 2015, flappy games for free, mobile flappy games, new flappy games, android flappy games, online flappy games, jocuri flappy, jocuri indemanare, jocuri indemanare online, jocuri indemanare gratis, jocuri indemanare 2015, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul sau tastatura pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

FLAPPY UNICORN 2015 a fost adugat in data de: si este al 9931-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI STRATEGIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE