JOCURI CURSE - RANDY CUNNINGHAM ZBOARA

Descriere Joc:

Jocul RANDY CUNNINGHAM ZBOARA face parte din categoria JOCURI CURSE si a fost jucat de 151 ori. Randy Cunningham zboara este un joc unic cu avioane si zbor pe care il poti juca alaturi de noi pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro si unde va trebui sa pilotezi avionul din dotare alaturi de Randy Cunningham.Trebuie sa iti folosesti abilitatea ta de zbor aici cu acest avion si astfel sa supravietuiesti pe acest teren plin de obstacole.Trebuie sa treci cat mai bine de fiecare obstacol pentru a putea ajunge la finalul cursei de fiecare data cand te vei juca acest joc gratis cu avioane. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: airplane games, mobile airplane games, free airplane games, new airplane games, android airplane games, online airplane games, airplane games 2015, jocuri avioane, jocuri avioane noi, jocuri avioane online, jocuri avioane gratis, jocuri avioane 2015, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

RANDY CUNNINGHAM ZBOARA a fost adugat in data de: si este al 9934-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI CURSE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE