ACTIUNE - TICKETY TOC PILOTUL

Descriere Joc:

Jocul TICKETY TOC PILOTUL face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 291 ori. Tickety Toc pilotul este un joc gratis nou,online de zbor si pilotaj pe care tul il poti juca aici pe site-ul www.jocuripoki.ro si unde te poti folosi de cat mai multe aventuri pentru a zbura in acest joc online.Va trebui sa te folosesti asadar de indemanarea ta de pilot si astfel trebuie sa demonstrezi ca te pricepi foarte bine sa zbori cu avionul tau in acest joc online de aventura incredibila de care te vei putea bucura aici alaturi de noi de de personajul tau indragit. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri piloti, jocuri piloti noi, jocuri piloti gratis, jocuri piloti online, jocuri piloti 2015, jocuri cu piloti, jocuri zbor, jocuri cu zbor, jocuri de zbor, jocuri online de zbor, jocuri de pilotaj, jocuri pilotaj, pilots games, pilots games 2015, pilots games for free, pilots games online, mobile pilots games, android pilots games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

TICKETY TOC PILOTUL a fost adugat in data de: si este al 9935-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE