ACTIUNE - CALIMERO SI CURSA PRIN DESERT

Descriere Joc:

Jocul CALIMERO SI CURSA PRIN DESERT face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 184 ori. Calimero si cursa prin desert este un joc gratis nou online pe care il poti juca pe site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro si incearca sa conduci cat mai bine masina pe care o ai.Trebuie sa treci de cat mai multe curse ca si invingator pentru a putea castiga un punctaj cat mai mare la acest joc gratis de curse.Va trebui sa folosesti asadar indemanarea pe care o ai la curse si trebuie sa te bucuri cat mai bine de aceasta incredibila aventura. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: cars games, juegos de coches, jeux de voitures, autos spiele, jogos de carros, makina lojra, araba oyunlari, avtomobili igre, automobili igre, auta hry, auto's spelletjes, samochody gry, biler spill, giochi auto, cars leikir, cluichí gluaisteain, mobil game, jeux de voitures, autot peleja, cars laro, autode mangud, autoj ludoj, biler spil, jocs de cotxes, autoak jokoak, makina lojra, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

CALIMERO SI CURSA PRIN DESERT a fost adugat in data de: si este al 9941-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE