ACTIUNE - CALIMERO SI DIFERENTELE IMAGINILOR

Descriere Joc:

Jocul CALIMERO SI DIFERENTELE IMAGINILOR face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 171 ori. Calimero si diferentele imaginilor este un joc gratis online de jocuri www.jocuripoki.ro si unde trebuie sa iti utilizezi cat mai bine inteligenta.Trebuie sa folosesti inteligenta ta sclipitoare pe care o ai si astfel va trebui sa treci foarte bine de aceasta provocare a logicii.Incearca asadar sa treci de toate cu indemanarea ta incredibila si astfel bucura-te de experienta unica a acestui joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: juegos de logica, jeux de logique, logik-spiele, jogos de logica, logicke hry, logika igre, logik spel, mantik oyunlari, lojra logjike, logika jokoak, jocs de logica, logik spil, logiko ludoj, cluichi loighic, gry logiczne, logica spellen, logika games, mantik oyunlari, giochi di logica, logikk spill, rokfraeoi leikur, logikai jatekok, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

CALIMERO SI DIFERENTELE IMAGINILOR a fost adugat in data de: si este al 9942-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE