JOCURI GATIT - CALIMERO SI COMOARA VALOROASA

Descriere Joc:

Jocul CALIMERO SI COMOARA VALOROASA face parte din categoria JOCURI GATIT si a fost jucat de 151 ori. Calimero si comoara valoroasa este un joc interesant si unic pe care tu trebuie sa il joci aici pe site-ul www.jocuripoki.ro si unde va trebui sa treci de fiecare unica provocare.Trebuie sa iti folosesti asadar indemanarea pe care o ai pentru a castiga si deci trebuie sa incerci sa treci cu bine de aceasta unica provocare.Va trebui sa il ajuti pe Calimero sa castige valoroasa comoara pe care o are. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri comori, jocuri comori noi, jocuri comori online, jocuri comori gratis, jocuri comori 2015, jocuri cu comori, treasure games, treasure games 2015, treasure games for free, mobile treasure games, android treasure games, online treasure games, new treasure games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

CALIMERO SI COMOARA VALOROASA a fost adugat in data de: si este al 9943-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI GATIT. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE