JOCURI FERMA - CUPIDON SARITURI CU POGO

Descriere Joc:

Jocul CUPIDON SARITURI CU POGO face parte din categoria JOCURI FERMA si a fost jucat de 152 ori. Cupidon sarituri cu pogo este un joc nou online gratis pe care il poti gasi aici pe site-ul de jocuri www.jocuripoki.ro si unde trebuie sa treci de fiecare data indemanarea pe care o ai.Trebuie sa treci de orice munte inalt pe care il vei gasi si astfel vei putea sa treci cu bine de acest joc interesant si superb. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jocuri cu sarituri, jumping games, juegos de salto, jeux de saut, springen spiele, jogos de salto, duke kercyer lojra, saltoka jokoak, jocs de salt, skakaci hry, skakanje igre, jumping spil, saltante ludoj, tumatalon laro, tumatalon laro, hyppyleikeista, gemau neidio, xogos de salto, cluichí leim, stokk leikur, giochi di jumping, saliendo lusus, jumping jatekok, hopping spill, skoki gry, jumping spelletjes, skákacie hry, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

CUPIDON SARITURI CU POGO a fost adugat in data de: si este al 9945-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI FERMA. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE