JOCURI DOCTORI - DEXTER SE JOACA BASKET

Descriere Joc:

Jocul DEXTER SE JOACA BASKET face parte din categoria JOCURI DOCTORI si a fost jucat de 207 ori. Dexter se joaca basket este un joc nou online si gratis daruit de site-ul online de jocuri www.jocuripoki.ro si unde incerci sa castigi cat mai bine partidele de basket alaturi de Dexter.Foloseste asadar indemanarea pe care o ai si astfel demonstreaza ca esti bun jucator de basket si condu-l pe Dexter spre victorie de fiecare data cand vei juca acest joc. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: dexter games, dexter games 2015, dexter games for free, mobile dexter games, android dexter games, online dexter games, jocuri online dexter, jocuri dexter, jocuri dexter gratis, jocuri dexter noi, jocuri dexter online, jocuri dexter 2015, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

DEXTER SE JOACA BASKET a fost adugat in data de: si este al 9946-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DOCTORI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE