JOCURI FETE - DORAEMON JUCAND BASKETBALL

Descriere Joc:

Jocul DORAEMON JUCAND BASKETBALL face parte din categoria JOCURI FETE si a fost jucat de 147 ori. Doraemon jucand basketball este un joc nou gratis si superb de sport si mai ales de basket pe care poti sa il joci aici pe site-ul gratuit online www.jocuripoki.ro si unde va trebui sa te folosesti cat mai bine de indemanarea pe care o ai.Trebuie sa iti folosesti asadar pasiunea innascuta pe care o ai pentru basket si astfel vei reusi sa marchezi cat mai multe cosuri pentru a castiga fiecare partida de basket. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: basketball games, mobile basketball games, free basketball games, new basketball games, online basketball games, 2015 basketball games, doraemon games, doraemon games 2051, doraemon games for free, mobile doraemon games, new doraemon games, android doraemon games, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

DORAEMON JUCAND BASKETBALL a fost adugat in data de: si este al 9947-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI FETE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE