JOCURI SPORT - MONEZILE SI COMOARA LOGICII

Descriere Joc:

Jocul MONEZILE SI COMOARA LOGICII face parte din categoria JOCURI SPORT si a fost jucat de 122 ori. Monezile si comoara logicii este un joc deosebit pe care trebuie sa il joci online gratis pe site-ul romanesc www.jocuripoki.ro si unde va trebui sa arati ca esti extrem de bun la logica.Trebuie sa iti pui mintea si logica imbatabila la incercare grea aici in acest joc gratis pe care noi ti-l daruim pentru a te amuza si pentru a te face sa te simti bine alaturi de noi. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: logic games, juegos de logica, jeux de logique, logik-spiele, jogos de logica, logicke hry, logika igre, logik spel, mantik oyunlari, lojra logjike, logika jokoak, jocs de logica, logik spil, logiko ludoj, cluichi loighic, gry logiczne, logica spellen, logika games, mantik oyunlari, giochi di logica, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MONEZILE SI COMOARA LOGICII a fost adugat in data de: si este al 9952-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI SPORT. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE