JOCURI DOCTORI - JHONNY BRAVO BASKETBALL

Descriere Joc:

Jocul JHONNY BRAVO BASKETBALL face parte din categoria JOCURI DOCTORI si a fost jucat de 157 ori. Jhonny bravo Basketball este un superb joc online de sport cu basket si cu toto ceea ce inseamna jocul adevarat de basket pe care incerci si cu siguranta reusesti sa il joci pe www.jocuripoki.ro si unde trebuie sa inscrii cat mai multe cosuri in cat mai putin timp.Trebuie sa bagi mingea in cos de fiecare data si sa te lasi purtat spre victorie alaturi de prietenul tau Jhonny bravo care te va ajuta sa castigi in acest joc de sport si basket. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: jhonny bravo games, free jhonny bravo games, mobile jhonny bravo games, online jhonny bravo games, new jhonny bravo games, sport jhonny bravo games, jocuri basket, jocuri basket online, jocuri basket noi, jocuri basket gratis, jocuri basket 2015, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

JHONNY BRAVO BASKETBALL a fost adugat in data de: si este al 9954-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI DOCTORI. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE