ACTIUNE - MINIONII SI COMORILE

Descriere Joc:

Jocul MINIONII SI COMORILE face parte din categoria ACTIUNE si a fost jucat de 277 ori. Minionii si comorile este un joc amuzant online cu minioni si totodata cu comori pe care-l poti juca aici pe site-ul nostru de jocuri online gratis romanesti www.jocuripoki.ro si unde vei putea incerca o multime de alte jocuri de aventura sau cu pirati.Va trebui sa ghidezi acesti draguti minioni spre comoara pierduta a piratilor si va trebui sa te folosesti de toata experienta ta ca jucator si totodata ca si cautator de comori.Vei putea sa castigi puncte importante alaturi de minioni si de comoara lor pierduta. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: minions, minions games, minions games 2015, minions games for free, mobile minions games, new minions games, android minions games, online minions games, jocuri minioni 2015, jocuri online minioni, jocuri cu minioni, jocuri gratis minioni, jocuri cu minioni gratuite, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

MINIONII SI COMORILE a fost adugat in data de: si este al 9956-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria ACTIUNE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE