JOCURI FETE - PENALTY LOVITURI DE LA 11 METRI

Descriere Joc:

Jocul PENALTY LOVITURI DE LA 11 METRI face parte din categoria JOCURI FETE si a fost jucat de 106 ori. Penalty lovituri de la 11 metri este un joc deosebit de tipul sport pe care il poti juca numai aici pe site-ul de jocuri gratuite online www.jocuripoki.ro si unde poti sa castigi marcand cat mai multe goluri.Trebuie sa iti folosesti asadar toata indemanrea pe care o ai pentru a deveni un tunar de succes in acest joc unic.Vei putea marca goluri si va trebui sa marchezi de fiecare data cand o sa tragi la poarta pentru a castiga. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

PENALTY LOVITURI DE LA 11 METRI a fost adugat in data de: si este al 9959-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI FETE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE