JOCURI STRATEGIE - POGO LUI CALIMERO

Descriere Joc:

Jocul POGO LUI CALIMERO face parte din categoria JOCURI STRATEGIE si a fost jucat de 184 ori. Pogo lui Calimero este un super joc de sarituri alaturi de prietenul tau Calimero si astfel vei putea sa treci cat mai bine peste obstacolele din acest joc gratis online de pe site-ul www.jocuripoki.ro Va trebui sa colectionezi cat mai multe dintre stelutele tale pe care le vei gasi si deci trebuie sa te bucuri cat mai mult de aventura ta alaturi de acest incredibil personaj,unic si drag,Calimero pe care il vei ajuta sa castige. Pentru alte jocuri asemanatoare cauta pe site, folosind cuvintele: calimero games, mobile calimero games, free calimero games, new calimero games, online calimero games, calimero games 2015, jocuri online 2015, jocuri calimero, jocuri calimero 2015, jocuri calimero online, jocuri calimero gratis, jocuri calimero mobil, jocuri calimero telefon, etc. Daca acest joc a fost pe placul tau, te sfatuiesc sa ii acorzi cate stelute vrei sau sa-l share-uiesti pe paginile de socializare disponibile.

Instructiuni Joc:

Foloseste mouse-ul pentru a juca sau tastatura. Pentru a reincepe jocul oricand vrei, foloseste cu butonul RELOAD, aflat in partea stanga deasupra ferestrei de joc. Succes!!!

Alte informatii despre acest joc online:

POGO LUI CALIMERO a fost adugat in data de: si este al 9960-lea joc adaugat pe site-ul jocuripoki.ro. Acesta poate fi gasit impreuna cu alte jocuri captivante din categoria JOCURI STRATEGIE. Punctajul general al acestui joc online este 0 stele din 5. Daca ti-a placut acest joc il vei putea vota si sa share-uiesti link-ul pe paginile de socializare in care ai cont

JOCURI RECOMANDATE

JOCURI ASEMANATOARE